ANU & UZAZU

8, 9, 10 oktober 2011
Studio Momo
Herengracht 377
1016 BC Amsterdam

[Flyer in English]

In oktober 2011 geven dr. Anuradha Choudry en Ilse van Haastrecht een unieke driedaagse workshop, die het ervaren van een mantra in alle vormen (precisie van klanken; psychologische betekenis; beweging) combineert met het co-creëren van een wereld waarin de interacties van lichaam, emoties, mind & spirit ieder aspect vitaliseren van ons doen & zijn.

Programma
zaterdag (8 okt):
Mantra workshop (Engelstalige instructie), door Anu (ochtend+middag; 10:00 – 17:00 uur);
zondag (9 okt):
UZAZU (Nederlandstalige instructie) door Ilse van Haastrecht (ochtend+middag; 10:00 – 17:00 uur);
maandag (10 okt):
UZAZU & Mantra workshop gecombineerd (alleen ‘s middags; 13:00 – 16:00 uur).

Aanmelding: sanskrityoga@gmail.com

Wees er snel bij: maximaal 20 deelnemers

Driedaagse workshop: Euro 170,-
[exclusief lunch (13:00 – 14:00 uur; door deelnemer zelf te verzorgen)] 

Dr. Anuradha Choudry is een Sanskritist uit India, die wereldwijd lezingen & workshops geeft over de kracht van klanken; o.m. tijdens Internationaal Yoga Congres te Zinal, Zwitserland. Zij laat ons ervaren dat bewustwording van de persoonlijke klankenwereld kan helpen ons leven te transformeren; innerlijke en uiterlijke klanken zijn nauw verbonden aan onze fysieke en psychologische gesteldheid.

Ilse van Haastrecht, opgeleid tot danser en afgestudeerd aan de Rotterdamse dansacademie, geeft UZAZU workshops in Nederland. Als een taal zonder woorden, gebruikt UZAZU eenvoudige combinaties van klanken, ademhaling, gedachten en beweging om daarmee uit onderliggende stromen van energie te putten.

——————————


Advertisements